Voor de Horeca & Groothandels

Ons assortiment bestaat uit zeer veel verschillende producten op te delen in vier hoofdcategorieën:

  1. Zalmproducten
  2. Vleesproducten
  3. Overige visproducten
  4. Op maat gemaakte vis- en vleesproducten
 
Wil je meer weten over hoe deze producten kunnen bijdragen aan tevreden klanten, een efficiente bedrijfsvoering en een betere marge? Lees dan ook ons verhaal over de samenwerking met Jordy’s keuken van Bidfood eens. We helpen je graag verder.

Zalmproducten

Verse koud gerookte zalm
Verse koud gerookte zalm
De zalmproducten worden altijd diepgevroren en “schoon” geleverd dus geen bruine randen waardoor je 100% van het geleverde product/gewicht kunt gebruiken. Onze zalmproducten bestaan uit een long-sliced assortiment, gesneden in h320 bakken met folie tussen de lagen. Deze zijn standaard verkrijgbaar in gewichten van 500 gram en 1 kg. Daarnaast zijn deze verpakkingen beschikbaar in geportioneerde hoeveelheden de standaard porties zijn 65g, 75g, 80g en 100g per laag. Het voordeel hierbij is dat je geen verlies hebt en door het gebruik van een standaard gewicht klopt je kostencalculatie altijd. Verder zijn er diverse smaken rugloins beschikbaar zoals zalm met rode biet, wodka en Red Bull, Ras el Hânout en vele andere smaken. Deze hebben een standaard gewicht van ca. 750g tot 850g. Natuurlijk leveren wij hele gerookte zijdes standaard op het vel maar indien gewenst ook zonder vel en natuurlijk zonder de bruine rand in de rug.

Vleesproducten

Gerookte kip op stenen plaat 
Gerookte kip op stenen plaat
Het standaard assortiment omvat kip, ribeye, runderlende en rundermuis. Deze zijn als geheel, maar ook geportioneerd leverbaar. Standaard hoeveelheden hierbij zijn 80g per portie en gesneden in h320 bakken voorzien van een dubbele folie tussen de porties zodat deze eenvoudig van elkaar zijn te scheiden. Verder vallen onder deze categorie diverse hamburgers zoals een gerookte ribeye burger. Deze producten zijn in diverse gewichten tot maximaal 150g verkrijgbaar.

Overige visproducten

Vis tompouce op bord
Vis tompouce op bord
Bij de categorie overige visproducten kun je denken aan bijvoorbeeld  de boterviscarpaccio in porties van 80g of de gerookte vis tompouce van zalm, heilbot en botervis.

Op maat gemaakte producten

Wij kunnen in overleg zo goed als alles produceren. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking die wij met Bidfood hebben. Samen met hen ontwikkelen wij voor Jordy’s keuken diverse gerechten die ready-to-use zijn. Hierdoor is het personeel in de keuken minder tijd kwijt aan de mise-en-place waardoor gerechten sneller uitgeserveerd kunnen worden en jij, vooral in tijden van topdrukte, meer klanten kunt bedienen.

Wil je hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Rokerij Smoking en Bidfood

Naast het reguliere assortiment van Bidfood hebben wij een aantal fantastische producten beschikbaar via Jordy’s Keuken. 

Je kent het wel. Het is weer eens druk in de keuken en gekwalificeerd personeel is moeilijk te vinden. En als je ze wel hebt, wil je ze natuurlijk inzetten op de juiste plek. Onze producten voor Jordy’s keuken kunnen je hierbij helpen door:

  1. Topkwaliteit zonder compromissen te leveren: tevreden klanten zijn terugkerende klanten
  2. Standaard porties te serveren: niet teveel, niet te weinig maar precies goed
  3. Ready-to-use ingredienten: gerechten kunnen razendsnel geserveerd worden dus meer omzet bij topdrukte
  4. Geen snijverlies: dus een betere marge voor jou

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.

Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

×