Over Mathieu Robert & Rokerij Smoking

Mathieu Robert - Rokerij Smoking
Mathieu Robert – Rokerij Smoking

De passie voor smaak en koken is Mathieu Robert met de paplepel ingegoten als jongste telg uit een familie van koks. In de beginjaren van zijn carriere heeft Mathieu zijn sporen verdiend in diverse gerenommeerde restaurants. In 2014 opende hij zijn eigen restaurant in de Enkhuizer visafslag.

Daar ontdekte hij zijn passie voor het roken van vis en ging op zoek naar een manier waarbij de vis zoveel mogelijk zijn natuurlijke smaak- en voedingstoffen behoudt. Door de vis koud, en onder toevoeging van een perfect gedoseerde hoeveelheid en soort rook, langdurig te roken weet Mathieu al jaren zelfs de meest kritische koks te overtuigen van de smaak en kwaliteit van Smoking’s product.

Na verloop van tijd is het assortiment van Rokerij Smoking uitgebreid met een selectie van vis- en vleessoorten. Continue op zoek naar innovatieve manieren om de smaakervaring te verbeteren, worden de vis- en vleesproducten naar wens gemarineerd met één van Smoking’s ‘signature’ marinades.

Smoking’s producten worden aan vele restaurants, van lunchrooms tot Michelin-sterrenrestaurants, de beste visspecialisten, cateraars en groothandels geleverd. Om particulieren ook de gelegenheid te bieden om thuis zelf te kunnen genieten van onze kwaliteitsproducten, vindt je bovenaan deze pagina een link naar onze webshop waar je onze producten kunt bestellen.

Bedankt voor je interesse in Rokerij Smoking en we hopen je graag als klant te kunnen begroeten.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.

Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

×