Proeverij & Rondleiding

Een kijkje in de wereld van het roken

Verse koud gerookte zalm
Verse koud gerookte zalm
Onze rondleiding neemt je mee achter de schermen van de rokerij, waar je getuige kunt zijn van het ambachtelijke proces van het roken van zalm, vlees en groenten. Je krijgt de kans om de vakkundige rokers in actie te zien terwijl ze zorgvuldig de ingrediënten selecteren, marineren en in de rookovens plaatsen. Het hout knettert en de rook begint te stijgen, terwijl de heerlijke aroma’s je zintuigen prikkelen. Een hoogtepunt van de rondleiding is ongetwijfeld het proeven van de heerlijke creaties van “Smoking”. Je wordt uitgenodigd om een scala aan gerechten te proeven, van de zijdezachte gerookte zalm tot smaakvolle vleesgerechten en verfijnde gerookte groenten. Elk hapje is een explosie van smaken en een eerbetoon aan de natuur. Stap binnen in een wereld van zintuiglijke verrukkingen en maritieme smaken. Hier, waar oude tradities samenkomen met innovatieve culinaire meesterwerken, wordt elke hap een reis langs door het land en de diepten van de oceaan. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die je smaakpapillen zal betoveren en je hart zal veroveren.

Ervaar de pure rooksmaak van Smoking

Genieten van delicatessen
Genieten van delicatessen
Welkom bij de exclusieve proeverij bij “Smoking”, waar elk gerecht een verhaal vertelt en elke smaak een herinnering oproept. Je wordt verwelkomd door de betoverende geur van vers gerookte vis, vlees & groentes zorgvuldig bereid volgens zelf ontwikkelde recepten met een moderne culinaire flair. De proeverij begint met een voorproefje van de meest delicaat gerookte vis, vlees, gevogelte & groente die je ooit hebt geproefd. De fluweelzachte textuur en rijke smaak van onze producten laten je verlangen naar meer. Bij “Smoking” in Enkhuizen zijn gerookte producten veel meer dan alleen vlees, vis en groeten, het is een kunstvorm, een symfonie van smaken en een eerbetoon aan de rijke tradities van de keuken. De gerookte producten die hier wordt geserveerd, zijn een meesterwerk die beginnen met de zorgvuldige selectie van de allerbeste producten. Kom langs en ervaar zelf wat Smoking te bieden heeft!

Boek proeverij & rondleiding

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.

Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

×