Gerookt zeezout & peper (Molens)

Dubbel genieten met ons geliefde gerookte zout & peper, nu ook verkrijgbaar in een handige draaimolens. Maal in een handomdraai ons heerlijke gerookte zout en peper fijn, gebruikt het op een lekker stukje vlees of vis, het is natuurlijk ook heel lekker om je gerechten een smaak boost te geven.

8,50

Beschrijving

Dubbel genieten met ons geliefde gerookte peper & zout, nu ook verkrijgbaar in een handige draaimolens. Maal in een handomdraai de mooie, kruidige peper en het fenomenale zout fijn en gebruikt het op een lekker stukje vlees of vis, het is natuurlijk ook heel lekker door je gerecht. Onze peper en zout wordt op een unieke wijze gerookt in onze ambachtelijke rokerij, dit doen wij op een zelf ontwikkelde rookmethode. We roken namelijk koud onder de 7 graden (brrrr) voor wel 48 uur lang! Dat is niet niks maar kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat proef je!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.

Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

×