Carpaccio van botervis met mosterd mayonaise komkommer en basilicum

Dit voorgerechtje zet je in een handomdraai op tafel waarna jij en je gasten kunnen smullen van een heerlijke botervis carpaccio.

Wat heb ik nodig?

(Ingrediënten voor 2 personen)

Hoe maak ik dit?

  • Leg de botervis carpaccio’s op een bord
  • Schil met een dunschiller lange reepjes komkommer en maak rolletjes zet ze op de carpaccio
  • Dresseer de mosterd mayonaise over de carpaccio
  • Snijd de basilicum en strooi deze over de carpaccio

Eet smakelijk!

Share:

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Related Posts

FSSC 22000 certificering

Op 23-01-2020 heeft Control Union Certifications B.V. officieel het FSSC 22000 certificeringscertificaat toegekend aan Rokerij Smoking. Hoewel we al vele jaren op een voedsel veilige

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.

Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

×