FSSC 22000 certificering

Op 23-01-2020 heeft Control Union Certifications B.V. officieel het FSSC 22000 certificeringscertificaat toegekend aan Rokerij Smoking. Hoewel we al vele jaren op een voedsel veilige manier produceerde hebben we in eind 2019 besloten om ons te laten certificeren op FSSC 22000 certificering. Deze keuze werd ingegeven door de wens om de voedselveiligheid binnen onze organisatie en met betrekking tot onze producten naar een nog hoger niveau te tillen. De certificering draagt goed bij aan de strenge eisen die gesteld worden door onze belangrijkste afnemers.

Begin 2019 zijn we gestart met het proces van voorbereiding om het FSSC 22000 certificaat te behalen voor Rokerij Smoking. Dit was een cruciale fase waarin we ons volledig hebben toegewijd aan het voldoen aan de normen en eisen die vereist zijn voor deze certificering.

In deze periode hebben we een gedetailleerd plan opgesteld om alle noodzakelijke stappen te doorlopen. Dit omvatte het identificeren van gebieden waar verbeteringen nodig waren en het aanpassen van bestaande procedures en processen om te voldoen aan de FSSC 22000 normen. Ons doel was om ervoor te zorgen dat alle aspecten van onze activiteiten gericht waren op het waarborgen van voedselveiligheid en het naleven van de hoogste kwaliteitsnormen.

Ons toegewijde team heeft zich ingezet om ervoor te zorgen dat alle benodigde documentatie, instructies en protocollen werden herzien en bijgewerkt volgens de normen. Tijdens deze voorbereidingsfase hebben we specifieke aandacht besteed aan gebieden die relevant waren voor de FSSC 22000-certificering, zoals het beheer van allergenen, hygiënepraktijken, traceerbaarheid van grondstoffen en eindproducten, en het waarborgen van een veilige werkomgeving voor ons team.

Uiteindelijk hebben al deze inspanningen geleid tot het succesvol behalen van het FSSC 22000-certificaat in Januari 2020. Dit was een mijlpaal die we met trots vierden, en het was een erkenning van het harde werk en de toewijding van alle medewerkers van Rokerij Smoking. Het certificaat symboliseert onze toewijding aan voedselveiligheid, kwaliteit en continue verbetering, en we zijn vastbesloten om deze normen hoog te houden terwijl we onze activiteiten voortzetten.

Share:

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Related Posts

FSSC 22000 certificering

Op 23-01-2020 heeft Control Union Certifications B.V. officieel het FSSC 22000 certificeringscertificaat toegekend aan Rokerij Smoking. Hoewel we al vele jaren op een voedsel veilige

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.

Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

×