Tompouce van gerookte zalm, botervis en knolselderij

Makkelijker kunnen we het niet maken. Dit gerechtje is een toppertje wat ik destijds ontwikkeld heb voor een Nederlands toprestaurant. In een paar simpele stappen kun jij ook genieten van een heerlijk voorgerecht.

Wat heb ik nodig?

  • 2x Tompouce (Smoking)
  • 10ml Cranberry dipper (Natural Nature Food)
  • 25ml Mosterd (Natural Nature Food)
  • 25ml Mayonaise
  • ¼ Komkommer

(Ingrediënten voor 2 personen)

Hoe maak ik het?

  • Plaats de tompouce op een bord.
  • Plaats een paar druppels mosterd mayonaise op bord.
  • Giet paar druppels cranberry dipper op bord.
  • Strooi komkommer blokjes er omheen.

Eet smakelijk!

Share:

Facebook
WhatsApp
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inhoudsopgave

Related Posts

FSSC 22000 certificering

Op 23-01-2020 heeft Control Union Certifications B.V. officieel het FSSC 22000 certificeringscertificaat toegekend aan Rokerij Smoking. Hoewel we al vele jaren op een voedsel veilige

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.

Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

×